понедељак, 20. децембар 2010.

POSNI KANAPEI

potrebno je:
  • tost-hleb (posni, bez putera)
  • margarin za mazanje
  • riblja pasteta
  • pasteta od soje
  • virsle od soje
  • parizer od soje
  • konzerva tunjevine
  • kukuruz secerac iz konzerve
  • kiseli krastavci
  • posni majonez (bez jaja)
  • kecap
  • biljni sir
  • zelene masline sa paprikom
  • marinirani sampinjoni
  • posna ruska salata 
priprema:
Svako parce tost-hleba preseci po obe dijagonale da dobijete 4 trougla. Premazati trougao sa margarinom ili pastetama, a onda redjati tunjevinu, virslu ili parizer. Zatim stvaiti kockicu sira ili malo majoneza, pa dekorisati kukuruzom, kecapom, ruskom salatom, krastavcicima, malinama, sampinjonima.


U stvari, pustite masti na volju
pa predlozene sastojke kombinujte po ukusu!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Najviše Vam se dopalo!