potrebno je:
- tost-hleb (posni, bez putera)
- margarin za mazanje
- riblja pašteta
- pašteta od soje
- viršle od soje
- parizer od soje
- konzerva tunjevine
- kukuruz šećerac iz konzerve
- kiseli krastavci
- posni majonez (bez jaja)
- kečap
- biljni sir
- zelene masline sa paprikom
- marinirani šampinjoni
- posna ruska salata
priprema:
Svako parče tost-hleba preseći po obe dijagonale da dobijete 4 trougla. Premazati trougao sa margarinom ili paštetama, a onda ređati tunjevinu, viršlu ili parizer. Zatim stvaiti kockicu sira ili malo majoneza, pa dekorisati kukuruzom, kečapom, ruskom salatom, krastavcicima, maslinama, šampinjonima.
Foto: EllaOllivera/privatna arhiva
U stvari, pustite mašti na volju
pa predložene sastojke kombinujte po ukusu!!!
Нема коментара:
Постави коментар