понедељак, 20. децембар 2010.

POSNI KANAPEI

potrebno je:
  • tost-hleb (posni, bez putera)
  • margarin za mazanje
  • riblja pašteta
  • pašteta od soje
  • viršle od soje
  • parizer od soje
  • konzerva tunjevine
  • kukuruz šećerac iz konzerve
  • kiseli krastavci
  • posni majonez (bez jaja)
  • kečap
  • biljni sir
  • zelene masline sa paprikom
  • marinirani šampinjoni
  • posna ruska salata 
priprema:
Svako parče tost-hleba preseći po obe dijagonale da dobijete 4 trougla. Premazati trougao sa margarinom ili paštetama, a onda ređati tunjevinu, viršlu ili parizer. Zatim stvaiti kockicu sira ili malo majoneza, pa dekorisati kukuruzom, kečapom, ruskom salatom, krastavcicima, maslinama, šampinjonima.

Foto: EllaOllivera/privatna arhiva

U stvari, pustite mašti na volju
pa predložene sastojke kombinujte po ukusu!!!

Нема коментара:

Постави коментар

Najviše Vam se dopalo!