potrebno je:
priprema:
Sir, kulen, šunku, pečenicu i slaninu iseći na kockice. Krastavce i kobasicu na kolutove. U slučaju da ste slaninu, pečenicu ili šunku isekli na tanke listove onda ih isecite na trake pa urolajte.
Nižite na čačkalicu redom sir+suhomesnato+krastavac pa ubodite u jabuku počev odozdo pa u krug ka vrhu.
Suhomesnato je proizvoljno, ukusno je i sa salamicama: pileća i ćureća prsa, praška i sl.
Količina je proizvoljna i najčešće određena veličinom jabuke.
- tvrdi sir: kačkavalj, trapist ili sl.
- čajna kobasica
- kulen
- šunka
- pečenica
- slanina
- kiseli krastavci
- jabuka
- čačkalice
Sir, kulen, šunku, pečenicu i slaninu iseći na kockice. Krastavce i kobasicu na kolutove. U slučaju da ste slaninu, pečenicu ili šunku isekli na tanke listove onda ih isecite na trake pa urolajte.
Nižite na čačkalicu redom sir+suhomesnato+krastavac pa ubodite u jabuku počev odozdo pa u krug ka vrhu.
Suhomesnato je proizvoljno, ukusno je i sa salamicama: pileća i ćureća prsa, praška i sl.
Količina je proizvoljna i najčešće određena veličinom jabuke.
Нема коментара:
Постави коментар