potrebno je:
priprema:
Umesiti testo za pizzu. Razvući oklagijom i čašom vaditi krugove. Šunku (salamu) sitno iseckati ili narendati pa pomešati sa sitno iseckanim krastavčićima, belim sirom, origanom i kečapom. Kašikicom vaditi i stavljati na krugove testa dok se ne utroši testo. Posuti rendanim kačkavaljem ili drugim tvrdim sirom. Pleh obložiti peci papirom ili namastiti, poređati pizzete i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 220°C oko 10 minuta.
- testo za pizzu
- 200 gr praške šunke ili bilo koje salame
- 200 gr belog sira
- 2-3 kisela krastavca
- kečap
- origano
- 100 gr kačkavalja
Umesiti testo za pizzu. Razvući oklagijom i čašom vaditi krugove. Šunku (salamu) sitno iseckati ili narendati pa pomešati sa sitno iseckanim krastavčićima, belim sirom, origanom i kečapom. Kašikicom vaditi i stavljati na krugove testa dok se ne utroši testo. Posuti rendanim kačkavaljem ili drugim tvrdim sirom. Pleh obložiti peci papirom ili namastiti, poređati pizzete i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 220°C oko 10 minuta.
Нема коментара:
Постави коментар