tag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post6404188620048379743..comments2022-11-14T13:16:35.840+01:00Comments on ReceptElla: KROFNE iz mini-pekareOliverahttp://www.blogger.com/profile/12235199294784764021noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-55174976964807087652022-11-14T13:16:35.840+01:002022-11-14T13:16:35.840+01:00Hvala, drago mi je da uzivate u njima. Probacu i s...Hvala, drago mi je da uzivate u njima. Probacu i sa limunom. volim taj miris i ja ;)EllaOlliverahttps://www.blogger.com/profile/02781520587009716727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-78233095124587675092022-11-14T13:16:10.683+01:002022-11-14T13:16:10.683+01:00Hvala na lepom komentaru! Drago mi je da Vam se do...Hvala na lepom komentaru! Drago mi je da Vam se dopadaju krofne. Uživajte!EllaOlliverahttps://www.blogger.com/profile/02781520587009716727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-22306945426458354102019-09-18T15:23:43.266+02:002019-09-18T15:23:43.266+02:00Obicno ne komentarisem ali sada moram. Pravili smo...Obicno ne komentarisem ali sada moram. Pravili smo krofne po vasem receptu i odlicni su. Mi smo samo dodali vanilin secer, meke, a iznutra suplje, odlicni su. Hvala na receptu, pozdrav.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-50465773288220581912017-02-03T19:01:02.157+01:002017-02-03T19:01:02.157+01:00U postavci pise "1/2 soljice ulje", a ne...U postavci pise "1/2 soljice ulje", a ne "pola šolje ulja", isto kao sto pise kasikice, a ne kasike, pa se podrazumeva koja je velicina kasike u pitanju. <br />Moja je onda greska ako neko pod soljicom (solja u deminutivu) smatra solju od bele kafe.<br />U buduce cu naglasiti.<br />Izvinjavam se jos jednom!EllaOlliverahttps://www.blogger.com/profile/02781520587009716727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-33105226723902289722016-12-26T14:02:02.190+01:002016-12-26T14:02:02.190+01:00Pa tu si je zavrnula da joj ispadne gnjecavo. U po...Pa tu si je zavrnula da joj ispadne gnjecavo. U postavci recepta rekla si "pola šolje ulja" !<br />Svako će pomisliti na šolju za belu kafu, a ona hvata 2 dcl. Znači, ona je sunula tri puta više, imajući u vidu naknadnu ispravku ! Kad tih stvari treba poštovati strogu preciznost...Grof Vronskihttps://www.blogger.com/profile/03367673999966443199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-1915931379866376932014-10-04T22:21:57.328+02:002014-10-04T22:21:57.328+02:00Krofne su odlicne.Svaka cast.Moja porodica ih oboz...Krofne su odlicne.Svaka cast.Moja porodica ih obozava.Jedino ja dodajem jos sok od pola limuna.Volimo taj miris.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-19521411483723795562014-09-09T14:38:35.477+02:002014-09-09T14:38:35.477+02:00Od kada sam se vratila sa godisnjeg odmora i proci...Od kada sam se vratila sa godisnjeg odmora i procitala Vas komentar (na koji sam odmah i odgovorila) jedva sam cekala malo slobodnog vremena da zamesim krofne. Upravo sam to i ucinila i ispale su kao i uvek odlicne!<br />Iskusnije kuvarice su mi rekle da je zaista vazan kvalitet brasna. Ja se u to ne razumem jer godinama uzimam iz istog mlina.<br />I sada pokusavam da pronadjem razlog. Osim svega sto sam navela u prethodnom svom komentaru dodala bih da se pola soljice ulja<br />odnosi na polovinu onih malih soljica iz kojih se nekada pila kafa.<br />Zaista vise ne znam sta bih rekla.Ellahttp://receptella.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-12810092059418432032014-08-31T20:20:37.049+02:002014-08-31T20:20:37.049+02:00Iskreno mi je zao sto se to dogodilo. Ja ih vec du...Iskreno mi je zao sto se to dogodilo. Ja ih vec dugo pravim tako i nisam imala problem. <br />Interesuje me koju mini-pekaru imate jer Eltina ima dve mesalice, <br />a desavalo se da razmenim recept sa kolegom koji ima pekaricu uspravnu sa jednom mesalicom<br />i da nam hleb recimo ne bude isti. A i brasno takodje utice.<br />Takodje mislim da niste trebali bacati testo jednostavno dodati jos brasna i premesiti rucno.<br />No, jos jednom iskreno mi je zao mada znam da Vam to verovatno ne znaci nista.Ellahttp://receptella.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-61001540200330007302014-08-17T17:29:36.583+02:002014-08-17T17:29:36.583+02:00Sad sam bacila dva testa jer ispadne gnjecavo i le...Sad sam bacila dva testa jer ispadne gnjecavo i lepi se za ruke,a sve sam radila po receptu....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02430380450145003112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-24310285396367074742014-05-06T09:48:34.516+02:002014-05-06T09:48:34.516+02:00Drago mi je da Vam se dopada recept :) Obavezno cu...Drago mi je da Vam se dopada recept :) Obavezno cu da isprobam Vasu varijaciju sa svezim kvascem, margarinom i vanilin secerom jer obozavam pune krofne :D<br />Hvala na divnom komentaru :*Oliverahttps://www.blogger.com/profile/12235199294784764021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-43244587493142316822014-04-21T20:02:56.323+02:002014-04-21T20:02:56.323+02:00Pravila.Odlicne su.S tim sto sam pravila sa svezim...Pravila.Odlicne su.S tim sto sam pravila sa svezim kvascem 1/2 kockice i dodala 2 vanilin secera i 10 g margarina.Nisu ispale suplje:( nego pune,ali vrlo ukusne.Nestalo dok rekoh keks;)Hvala puno na divnom receptu.PozdravAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-49884013182830168212011-09-29T08:17:02.256+02:002011-09-29T08:17:02.256+02:00Dobra ideja za ostale, ali ja ne volim nista osim ...Dobra ideja za ostale, ali ja ne volim nista osim secera u prahu na krofnama, zato moram da naucim da pravim pune!Oliverahttps://www.blogger.com/profile/12235199294784764021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6505954455318490760.post-81939660314038013542011-09-28T21:59:52.802+02:002011-09-28T21:59:52.802+02:00Pa to sto je odozgo napunis u te supljine;)Pa to sto je odozgo napunis u te supljine;)Anonymousnoreply@blogger.com