субота, 30. јул 2011.

PILETINA sa SUSAMOM

potrebno je:
  • 1 pileća prsa 
  • so, biber, kari
  • 1 kašika senfa
  • 1 kašika kisele pavlake 
  • mrvice/prezle 
  • susam
  • ulje za prženje
priprema: 
Pileća prsa iseći na manje pravougaone komade, posoliti i pobiberiti.
U posebnu činijicu pomešati senf, kari i pavlaku. Svaki komad pilećih prsa premazati ovom masom. Poređati na tacnu, prekriti providnom folijom ili poklopiti i ostaviti u frižider min 2 sata.
Ulje za pečenje zagrejati pa smanjiti na umerenu tempraturu. Pržiti komade mesa koje ste prethodno uvaljali u mešavinu susama i mrvica/prezli.

2 коментара:

  1. Jeste vrlo ukusna bude sa susamom.Ma htela sam odavno d ate pitam:Gde je Arevilo:)

    ОдговориИзбриши
  2. Za prvi put odlicno, sledeci put moarm napraviti vise, brzo je otislo!
    Arevilovo je jedno mesto koje se nalazi u mom srcu i dusi ispreplitano lavirintom. Navrati ponekad!

    ОдговориИзбриши

Najviše Vam se dopalo!